TERMCAT. – Diccionari de llengües del món

“El Diccionari de llengües del món és un recull sistemàtic d’informació sobre 1.264 llengües estructurada en forma de fitxa de diccionari. Hi trobareu el nom de les llengües en català, àrab, gal·lès, alemany, anglès, espanyol, basc, francès, gallec, guaraní, italià, japonès, neerlandès, occità, portuguès, rus, suahili, amazic i xinès, i en la llengua mateixa de què es tracti. Igualment aplega informació sobre la filiació lingüística, el lloc on es parlen, la seva situació sociolingüística, vitalitat, alguns aspectes històrics, etc.

Les dades contingudes en aquest diccionari procedeixen d’un projecte que Linguamón-Casa de les llengües va dur a terme amb la col·laboració del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona i del Ciemen.”
(via @intxaursaltsa)

via Diigo http://ift.tt/1ByUTfL

Kategoria: hizkuntzak, hiztegiak. Gorde lotura.